Luo tili

Vanhemman pitää luoda tili tälle sivustolle www.stabenfeldtdigital.fi, jotta pääsette kokeilemaan sovelluksen koko sisältöä. Tiliä ei voi luoda itse sovelluksessa. Tee näin: Valitse mieleinen sovellus, joko Penny & Friends tai GIRL:IT, ja klikkaa kohtaa "Kokeile 1 kuukausi ilmaiseksi". Luo tili antamalla sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla salasana.
Saat vahvistuskoodin sähköpostiisi. Näin varmistamme sen, ettei kukaan ulkopuolinen pysty rekisteröimään sähköpostiasi. Täytä seuraavaksi maksukortin tiedot. Jos päätät tilauksen ennen kokeilujakson loppua, et maksa mitään. Voit päättää tilauksen sivustolla www.stabenfeldtdigital.fi. Nyt lapsi voi ladata sovelluksen puhelimelleen App Storesta (iOS) tai Google Playstä (Android). Kun lapsi on ladannut sovelluksen puhelimeensa, hän kirjautuu sisään (Tilaajan kirjautuminen) sinun sähköpostillasi ja valitsemallasi salasanalla. Tämän jälkeen lapsi voi luoda mieleisensä profiilin sovellukseen. Ensin hän valitsee käyttäjänimen, jonka ei tarvitse olla hänen oikea nimensä. Sen jälkeen hän valitsee hahmon. Lopuksi hän valitsee vielä itselleen hevosen (Penny & Friends) tai lemmikin (GIRL:IT) ja antaa sille nimen.

Kyllä voit. Sovellus on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja norjaksi. Sovelluksen kielen voi vaihtaa helposti.

Lataa sovellus

Lataa sovellus App Storesta tai Google Playstä. Valitse oikea paikka puhelimen käyttöjärjestelmän mukaan. Käyttöjärjestelmä on iOS (Apple) tai Android (Samsung, OnePlus, Xiaomi, Google jne.).

Kokeile ilmaiseksi

"Kyllä voit. Lapsi voi kokeilla sovellusta kuukauden ilmaiseksi. Jos sinulla on alennuskoodi, anna se tiliä luodessasi. Sovelluksessa ei voi luoda tiliä.

Jos vanhemmat haluavat tutustua sovellukseen ennen tilin luomista, se onnistuu mainiosti. Silloin ei tosin saa näkyviin sovelluksen koko sisältöä ja voi lukea vain yhden lehden.

Lataa sovellus ja luo tili antamalla sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla salasana.

Sen jälkeen saat vahvistuskoodin sähköpostiisi. Näin varmistamme sen, ettei kukaan ulkopuolinen pysty rekisteröimään sähköpostiasi.

Tämän jälkeen lapsi voi luoda mieleisensä profiilin sovellukseen. Ensin hän valitsee käyttäjänimen, jonka ei tarvitse olla hänen oikea nimensä. Sen jälkeen hän valitsee hahmon. Lopuksi hän valitsee vielä itselleen hevosen (Penny & Friends) tai lemmikin (GIRL:IT) ja antaa sille nimen.

Sitten lapsi voi lukea yhden lehden ja pelata opettavaisia ja hauskoja pelejä. Vanhemman pitää luoda oikea tili sivustolle sähköpostilla ja salasanalla, jos haluatte saada sovelluksen koko sisällön käyttöön.

Voit tutustua sovellukseen klikkaamalla sovelluksen oikeaa yläkulmaa. Siihen ei tarvita edes rekisteröintiä, mutta silloin lapsi ei voi luoda profiilia. Hän voi kuitenkin lukea yhden lehden."

Tilaus ja maksaminen

Voit maksaa tilauksen turvallisesti pankki- tai luottokortilla. Täytät kortin tiedot tiliä luodessasi.

Hallinnoi tilausta kirjautumalla sivustolle www.stabenfeldtdigital.fi sähköpostilla ja salasanalla. Klikkaa profiilia. Näet tilauksesi. Voit hallinnoida tilausta vain sivustolla, ei sovelluksessa.

Kyllä voi. Luo tili yhteen sovellukseen, niin pääset samoilla tunnuksilla sisään myös toiseen. Jos haluat useamman kuin yhden sovelluksen koko sisällön käyttöösi, sinun pitää kirjautua sivustolle www.stabenfeldtdigital.fi. Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa toisen sovelluksen kohtaa "Kokeile 1 kuukausi ilmaiseksi". Valitse tilaustapa ja syötä maksukortin tiedot.

Meillä on tilaus:

  • Kuukausitilaus maksaa 5,90 € kuukaudessa.

Voit muuttaa maksukortin milloin vain kirjautumalla tilillesi sivustolla www.stabenfeldtdigital.fi. Klikkaa kohtaa "Hallinnoi tilausta". Lisää maksutapa kohdassa maksutavat. Täytä kortin tiedot. Klikkaa kohtaa "Lisää". Nyt maksut veloitetaan lisäämältäsi kortilta. Voit poistaa vanhan kortin halutessasi.

Kirjaudu tilillesi sivustolla www.stabenfeldtdigital.fi. Klikkaa "Hallinnoi tilausta". Valitse päätä tilaus ja vahvista lopetus.

Tietoa sovelluksesta

Sovelluksessa pisteitä kerätään pelaamalla lehdessä olevia opettavaisia ja hauskoja pelejä. Jokaisessa lehdessä on viisi peliä. Pelistä voi saada 90 pistettä. Jos pelaat kaikki pelit, voit saada yhteensä 450 pistettä yhdestä lehdestä

Jokaisessa lehdessä on opettavaisia ja hauskoja pelejä. Pelaamalla lapsi ansaitsee pisteitä merkkejä ja uusia tasoja. Pisteillä hoidetaan lemmikkiä/hevosta ja kilpaillaan kavereita vastaan sovelluksen TOP-listalla.

Copyright © 2022 Stabenfeldt | Stabenfeldt Digital |  All rights reserved

Ruotsi  | Norja  | Suomi